+
Hoofdcatalogus
Licht | 2019

Nieuwe kleur, nieuw design, nieuw formaat. Ontdek moderne licht- en verlichtingsoplossingen.

Brumberg -  Licht. Voor generaties.

Wij maken lampen voor lichtoplossingen. Licht voor generaties is onze belofte bij het verkopen van lampen die indruk maken met hun functionele diversiteit, ultramoderne technologie en energie-efficiëntie - met focus op LED-lampen.


Wij bieden een efficiënt productprogramma voor binnen- en buitenverlichting. Het assortiment omvat plafond-, wand- en vloerlampen. We volgen de verlichtings- en sturingsconcepten in verschillende gebouwtypes en toepassingen:

 

Nieuws


Lichtoplossingen

QualityFlex Onzichtbaar en toch indrukwekkend. De LED-flexplatines zijn universele talenten in sfeerverlichting. Configureer de profielen, flexplatines en montage-elementen naar eigen wens.

German Design Award Winner

De Brumberg stand op de Light & Building 2018 ontvangt de Duitse Design Award 2019 in de categorie Excellent Communications Design Fair en Exhibition.

Productnieuws

Plafondlampen, wandlampen en vloerlampen: Brumberg biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige lampen en lichtsturingssystemen voor diverse toepassingen in professionele gebouwverlichting, zoals voor industrie en handwerk, kantoor en communicatie, home en wonen, shop en retail, horeca. De producten en diensten hebben altijd een speciale standaard gevolgd: Brumberg luistert naar zijn klanten en identificeert zich met de wensen en eisen van zijn klanten. Met deze werkwijze vindt het bedrijf uit het Sauerland de juiste oplossingen en zorgt het voor een optimale samenwerking en uitstekende resultaten - Licht. Voor generaties.

recessed spot
Art.-Nr. 12293023
€51.50 *
chrom 550.0 lm
In 4 Varianten verfügbar
recessed spot
Art.-Nr. 12632073
€69.90 *
recessed spot
Art.-Nr. 12086173
€127.50 *
recessed spot
Art.-Nr. 12417173
€84.90 *
LED-Einbaudownlight KEGON
Art.-Nr. 12211003
€84.00 *
LED-Einbaudownlight FUNIL
Art.-Nr. 12240173
€51.80 *
LED-Einbaudownlight ALTERO, IP44
Art.-Nr. 12035173
€96.10 *
strukturweiß 820.0 lm
In 10 Varianten verfügbar
Plug & Light LED-Deckenanbauleuchte MINIQ
Art.-Nr. 12701173
€198.00 *
strukturweiß 400.0 lm
LED-Einbauprofilleuchte BIRO60, mikroprismatische Abdeckung
Art.-Nr. 77001694
€389.00 *

Smart Light Solutions


Warm wit voor een goed gevoel.Met dim2warm is het mogelijk om een warmere lichtsfeer te verkrijgen door de kleurtemperatuur aan te passen, zoals het dimeffect van een gloeilamp.

 

Natuurlijk licht. SunLike LEDs produceren licht dat bijna overeenkomt met het zonlicht en ze zorgen daarmee voor veel mooiere en meer natuurlijke lichtverhoudingen.

 

Dynamisch wit licht. Met de TunableWhite-lampen van Brumberg wordt het witte licht traploos geregeld volgens de curve van Planck - van warm tot koud wit.

 

Dynamische verlichting. De innovatieve en intuïtief stuurbare 4-kleuren vitaLED®-technologie (RGBW) heeft een positief effect op het bioritme van de mens en is geschikt voor integratie in gebouwsysteemtechnologie.

 

Flexibele lichtsferen. Simpel. Smart. Voor woonruimtes, badkamers of inkomhallen- vitaLED® smart is het perfecte systeem voor een comfortabele lichtregeling. Verschillende zones of ruimtes kunnen worden aangestuurd.

 

Licht voor flexibele verkoopconcepten. De modulaire LED-spots ModulMax® creëren een zeer harmonieus lichtbeeld dat aan de hoogste eisen voldoet. Een ontwerp met meer dan 4.000 configuraties.

Optimale installatie. Vereenvoudigde installatie van inbouwarmaturen in holle plafonds met de INDIWO-lampenreeks. De lampen zijn meteen klaar voor gebruik omdat ze uit een armatuur en een inbouwdoos bestaan en direct tegen het isolatiemateriaal kunnen worden geplaatst.

Licht anders bekeken. Plug & Light is een goed gedefinieerde interface die lichtregeling en voeding combineert. In combinatie met de juiste lichtopzetstukken, garandeert Plug & Light functioneel betrouwbaar en makkelijk regelbaar licht.

Sets voor montage zonder fouten. Om de planning, bestelling en installatie voor alle betrokkenen te vereenvoudigen, heeft Brumberg verschillende sets ontwikkeld om planners en installateurs optimaal te ondersteunen.

Spots-Sets inclusief converter. LED-plafondinbouwspots met converter. Voor een makkelijke, snelle en veilige installatie.

Eenvoudig en snel. Uit het modulaire systeem Qualityflex hebben we verschillende sets afgeleid die voor kleinere verlichtingsoplossingen gebruiksklaar kunnen worden afgeroepen.

Inschrijving Nieuwsbrief

Brumberg Nieuwsbrief

Blijf altijd up-to-date

 

•    U ontvangt informatie over onze nieuwe producten
•    U krijgt vroegtijdig informatie over events
•    U ontdekt alle nieuwigheden bij Brumberg

 

 

 

Schrijf u nu in

Licht voor buiten
HYBRIDE-reeks – 2in1

De multifunctionele verlichting voor buiten. Elke lamp in de hybride-reeks kan als plafondinbouw- en grondinbouwarmatuur worden gebruikt - ideaal voor elegante buitenverlichting in uniform design.